Αρχική σελίδα Χάρτης Κόμβου English Version
   
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Search

 

  

ΣΗΘ με Μηχανή Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) με καύση Φ.Α, Υγραερίου και Bιοαερίου

Οι παλινδρομικές μηχανές εσωτερικής καύσης έχουν μεγάλο βαθμό απόδοσης ακόμη και σε μικρά μεγέθη. Είναι κατάλληλες για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και λειτουργούν τόσο με υγρά όσο και με αέρια καύσιμα. Τα χαρακτηρηστικά αυτά τις έχουν κάνει μέχρι και σήμερα την πρώτη επιλογή για εφαρμογές Συμπαραγωγής στον τριτογενή τομέα αλλά και στη βιομηχανία όπου απαιτείται χαμηλή ή μέση τάση.

Ο βασικός εξοπλισμός ενός συστήματος συμπαραγωγής είναι η μηχανή εσωτερικής καύσης με τη σύγχρονη γεννήτρια, το σύστημα ανάκτησης θερμότητας και το σύστημα ελέγχου και τηλεπαρακολούθησης. Όλες οι μονάδες στεγάζονται σε ειδικό ηχομονωτικό περίβλημα για τη μείωση του θορύβου, ο οποίος είναι σημαντικός παράγοντας σε εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

H MARAC συνεργάζεται με την Cogenco UK, την κορυφαία εταιρεία ΣΗΘ στη Μ. Βρετανία.

Με την πολυετή πείρα της η Cogeno εξασφαλίζει και μπορεί να εγγυηθεί στους πελάτες της, την αξιοπιστία των προϊόντων της και τη βέλτιστη τεχνική υποστήριξη.

Τα συστήματα Συμπαραγωγής με ΜΕΚ είναι συνεχούς λειτουργίας και παράγουν ζεστό νερό για θέρμανση ή για παραγωγικές διαδικασίες ενώ σε συνδυασμό με λέβητες ανάκτησης θερμότητας και ψύκτες απορρόφησης παράγουν ατμό και κρύο νερό για ψύξη αντίστοιχα.

Η MARAC συνεργάζεται με την εταιρεία COGENCO UK που είναι η κορυφαία εταιρεία ΣΗΘ στη Μ. Βρετανία με πάνω από 560 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και συνολική εγκατεστημένη ισχύ πάνω από 190.5 MWe

Η γκάμα περιλαμβάνει:

Μονάδες με καύσιμο Φυσικό Αέριο: 100 kWe έως 2ΜWe
Μονάδες με καύσιμο Βιοαέριο: 105 kWe έως 1750 kWe
Μονάδες με καύσιμο Βιοαέριο απο ΚΕΛ: 180 kWe έως 1 MWe

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες